A zsűri tagjai

Czutor Ágnes

Talent experience és Employer branding vezető

Bitrise

Ágnes közel 20 éves kommunikációs, reklám és marketing tapasztalattal rendelkezik, melyet olyan globális márkák gondozásával szerzett meg mint a Coca-Cola, IKEA, P&G, Metro... 
Jelenleg a Bitrise Talent experience és Employer branding csapatának vezetője. Szorosan hozzátartozik a belső kommunikáció, a munkáltatói márka, az employee experience journey (EX) stratégiai tervezése, a munkavállalók fejlesztése és jólétének megőrzése, valamint Diversity & Inclusion kommunikációs, CSR és PR feladatok is. 
Mivel a cég munkavállalói 26 országban vannak jelen és a munkavégzés teljesen remote működik a világ minden időzónájában, egyes kampányok tervezése és kivitelezése jelentős kreativitást és rugalmas csapat munkát igényel. 

Dr. Tóth Gergely

alapító, főtitkár

KÖVET

Dr. Tóth Gergely a KÖVET egyik alapítója (Budapest, 1995), 10 évig ügyvezető igazgatója, jelenleg főtitkára. 2004-ben családjával Keszthelyre költözött, 12 évig volt a Pannon Egyetem Georgikon Karának főállású oktatója, tanszékvezetője. 2017 óta a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kaposvári Kampusz Gazdaságtudományi Karának professzora. Szakterülete az alternatív közgazdaságtan. 2000-2005 között a Hamburg székhelyű International Network for Environmental Management (INEM) ügyvezető igazgatója, majd alelnöke. Huzamosabban tanult vagy dolgozott az Egyesült Államokban, Hollandiában, Németországban, a balti országokban, Erdélyben. A Valóban Felelős Vállalat és a Gazdasággép c. könyvek szerzője, ismeretterjesztő és tudományos cikkeinek száma meghaladja a 150-et, több mint 400 konferencia és vendégelőadást tartott itthon és külföldön. Keszthelyen él családjával, 50 éves, 5 gyermek édesapja. Hobbija az írás, olvasás és a sport (főleg triatlon és sítúrázás).

Fodor Sándor

Kommunikációs vezető

Országos Dohányboltellátó Kft.

Sándor 7 éve vezeti az Országos Dohányboltellátó Kft. CSR-projektjeit, hozzá ezek közül is legközelebb a zöld-programok és a lokális civil kezdeményezések támogatása áll. Szívügye a pele-védelem. Mindezek mellett, többek között területéhez tartozik a munkavállalói önkéntes programok koordinálása és a fenntarthatósági projektek megvalósítása is. Óvodás ikerpár gyermekei mellett, a nem létező szabadidejében olvas, könyv-ritkaságokra vadászik az antikváriumokban, illetve makettezik.

Márton Csilla

CR-kommunikációs szakértő

Telekom

Márton Csilla a Telekom CR-kommunikációs szakértője, olyan társadalmi felelősségvállalási programokat gondoz, mint a „Legyélteis! Most generációs” kezdeményezés, a civil stratégiai partnerségek és a vállalati önkéntesség. Feladatai közé tartozik az online gyermekvédelmi-, illetve a vállalati adományozási programok és pályázatok menedzselése és kommunikációja. Maximálisan hisz az együttműködés erejében, a megfelelő emberek és programok összekapcsolásában.

Nizák Péter

független szakértő

Nizák Péter, független szakértő. 1991 óta dolgozik a magyar civil szektorban. 
1992 és 1996 között a Független Ökológiai Központ munkatársa, 1996 és 2002 között a DemNet Alapítvány ügyvezető, majd a Társadalom Fejlődéséért Alapítvány programigazgatója. 2006 és 2007 között a Magyar Soros Alapítvány igazgatója, ezután 2008-tól 2018-ig a Nyílt Társadalom Alapítványok munkatársa, ahol többek között az Open Society Initiative for Europe közép-kelet-európai programját vezette.
2009 óta a Civil Szemle nevű folyóiratot kiadó Civil Szemle Alapítvány kuratóriumi elnöke, 1993 óta tart órákat az Eötvös Loránd Tudomány Egyetemen civil társadalomhoz és nonprofit szektorhoz kötődő témákban.   

Pistyur Veronika

alapító, ügyvezető

Bridge Budapest

A LogMeIn, a Prezi és a Ustream által alapított non-profit szervezet, a Bridge Budapest egyik megálmodója, társalapítója és ügyvezetője. Fehér Gyulával 2019-ben befektető céget indított, Oktogon Ventures néven, 8 országban, korai fázisú technológiai cégekbe fektetnek. Eredetileg rendező, kulturális és vizuális antropológus, külügyi szakértő. Korábban saját produkciós irodát és kommunikációs ügynökséget vezetett. Mentorált startupokat a Kitchen Budapestben, a Design Terminál startup programjában, a Magyar Templeton Programban és a Telenor Accelerate Programjában. A Filmművészeti Egyetem oktatója. 2016-ben megkapta a Central European Startup Awards Legbefolyásosabb nő kategóriájának díját. 2019-ben pedig a Forbes beválogatta a Legbefolyásosabb magyar nők listájára. A Startup Hungary kuratóriumának tagja. 2021-ben megkapta a Menedzserek a Társadalomért Díjat.

Romet-Balla Ágnes

Adománygyűjtési és Kommunikációs igazgató

SOS Gyermekfalvak

Több mint 7 éve vezetem az SOS Gyermekfalvak adománygyűjtési és kommunikációs csapatát. Sokáig dolgoztam a for profit szférában, de bátran állíthatom, hogy semmi se volt annyira színes és szakmailag kihívásokkal teli, mint az SOS. A hátrányos helyzetű gyerekek mellett az előző munkahelyemen tettem le végérvényesen a voksomat az UNICEF Magyarország kommunikációs igazgatójaként. Előtte a Red Bull kommunikációját vittem, azt megelőzően pedig ügynökségi oldalon segítettem többek között a HP, a Coca-Cola, a UPS, a Mitsubishi és más nagyvállallatok válság- és általános kommunikációs feladatait. Mindezen munkákat a 3 diplomám (kommunikációs szakember, közgazdász, CSR szakértő) felváltva segíti. De a legtöbbet talán mégsem ezekből profitáltam, hanem a 3 gyerekemből, akik kinyitották a szemem és a fülem arra, hogy vannak a profitnál sokkal fontosabb dolgok. Miattuk lettem akarva-akaratlanul a gyerekjogok és a CSR szemléletmód egyik nagykövete.

Takács Eszter

Vállalati Felelősségvállalási Szakértő

KPMG TANÁCSADÓ KFT.

Eszter már több mint 3 éve koordinálja a KPMG vállalati felelősségvállalási programjait. Felelősségi köréhez tartozik a pro bono szolgáltatások koordinációja, a vállalati önkéntes programok és az adományozások szervezése. Közreműködik többet között a KPMG Felelős Társadalomért Programjának megvalósításában.
A CR aktivitások mellett tanácsadói feladatokat is ellát a fenntarthatósági tanácsadás területén. Kiemelt érdeklődéssel követi a társadalmi kihívásokra kialakított megoldásokat és ezek hatásmérését.

Vándor Ágnes

Ügyvezető igazgató

PPH Média

Fejlesztési, marketing és kiadói munkák után 12 éve a versenyt szervező vállalat, a PPH Media ügyvezetője. A Kiadó elsők között csatlakozott a Nyitottak vagyunk kezdeményezéshez és azóta is tagja. Az elmúlt években több szakmai versenyében hozott létre külön Sokszínűségi díjat, támogatandó minden ilyen jellegű kezdeményezést és aktivitást. A PPH Media működésében a sokszínűség és egyenlőség napi szinten van jelen. Ágnes hitvallása ebben a kérdésben is: Walk the talk!